Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
NedameT
NedameT
VİP ÜYE

Bir nefes..!

Yorum

Bir nefes..!

1

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

703

Okunma

Bir nefes..!

Tıkıştırılmışım etten kemikten,
Bir kafese,
Mahkum edilmişim,
hükmedemediğim,
Bir nefese,
Tabi olmuşum ipe sapa gelmez,
Azgın bir nefse,
Neyine güveneyim bilmem ki,
Durduğu yerde bile dönüp duran,
Bu aleme.!

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir nefes..! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir nefes..! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir nefes..! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ümit zeki soyuduru
ümit zeki soyuduru, @umitzekisoyuduru
16.5.2020 23:07:54
Yüreğinize sağlık güzeldi şiiriniz. Saygı ve selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL