Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
CENGİZ AKSU
CENGİZ AKSU

Selam Ankara

Yorum

Selam Ankara

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

645

Okunma

Selam Ankara

Bu asırda
Birinin ak dediğine birisi diyor kara
Sen öyle değilsin
Tüm heybeti lle sevdiğim Ankara
Sen neler gördün bugüne ne sınavlardan geldin
Ama ve lakin hep Türkün şehriydin
Sana kıyılmaz be dostum kadim arkadaş
Düşman sana ayak basamadı
Cesaretin cesaretlilerin şehri
Sapasağlam dimdik ayaktasın her zaman
Fakir fukaranın garip gurabanın memleketi
İşi aşı emmisi gardaşı
Selam sana Kırıkkaleden Selam sana benden

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Selam ankara Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Selam ankara şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Selam Ankara şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
27.4.2020 15:22:46
5 puan verdi

SELAM ANKARA şiirini beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL