Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
ilhanaşıcı
ilhanaşıcı

hû...

Yorum

hû...

( 3 kişi )

2

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

608

Okunma

hû...

















//

bu
aralar
üzerine kıyameti örselenmiş,
adımları tütsülenmiş sokak gibiyim

kan
revan içinde
işaret parmağına pusulasız inanç
ayalarından, alnına rehber tanrı arıyorum

biraz
yağmur,
biraz toprak, biraz güneş
ve çokça sen değil miydi oysa doyasıya ölmek…

 //

ilhanaşıcınisanikibinyirmi


 

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Hû... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hû... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hû... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
üçrenk (Italia)
üçrenk (Italia), @italia
18.4.2020 12:11:49
Gözlerden kalbe..
* Harfsizdi *
* Harfsizdi * , @harfsizdi
18.4.2020 09:49:31
İnce işçilik...

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL