Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
İsmail  MALATYA
İsmail MALATYA

HAVALE ETTİM ALLAHA

Yorum

HAVALE ETTİM ALLAHA

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1540

Okunma

HAVALE ETTİM ALLAHA

HAVALE ETTİM ALLAH’A

Çekemiyorum ben daha
Ta burama geldi, aha
Bıktım sizlerden vallaha
Havale ettim Allah’a.

Artık yalanınız bitsin
Allah sizi ıslah etsin
Hanginize gücüm yetsin
Havale ettim Allah’a.

Hasetçi, kem gözlüleri
Kaba, ağır sözlüleri
Kalleş iki yüzlüleri
Havale ettim Allah’a.

Sen var ya, düzenbaz Dursun
Yalancıktan gülüyorsun
Hesabını Rabbim sorsun
Havale ettim Allah’a.

Nerem salak benim nerem?
Beni de mi, deme Kerem
Evet seni de muhterem
Havale ettim Allah’a.

Onur, kızıyorum sana
Ne söyledin be İhsan’a?
Kötü söz yakışmaz bana
Havale ettim Allah’a.

Yapmacık samimiyetin
İyi değil hiç niyetin
Seni es geçmedim Metin
Havale ettim Allah’a.

İsmail MALATYA sustu
Olmadı candan bir dostu
Bu ahiretlik husustu
Havale ettim Allah’a.

İSMAİL MALATYA 17/04/2020-CUMA-ST.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Havale ettim allaha Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Havale ettim allaha şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAVALE ETTİM ALLAHA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL