Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Gümüşhanlı
Gümüşhanlı

Bu meselenin tanımı

Yorum

Bu meselenin tanımı

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

462

Okunma

Bu meselenin tanımı

Bu meselenin tanımı


Çok fena sıktı canımı
bu kadar nefrete, kine, öfkeye
ben şöyle ifade ettim beyanımı
korku i rahatsız eder.

Kimi ağlatıp, güldürdüler
bir ömrü ikiye böldürdüler
ölmeden adamı öldürdüler
korku i rahatsız eder.

Fotokopiden olmaz asıl
bilmem nasıl sürer bu fasıl
aydınlık, karanlık velhâsıl
korku i rahatsız eder.

Kin var ya kin kusturur
malum malumat konuşturur
edep-hâyâ varsa susturur
korku i rahatsız eder.

... kim dedi derlerse
Gümüşhanlı dersiniz

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bu meselenin tanımı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu meselenin tanımı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu meselenin tanımı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL