Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
İbrahim Taşdemir
İbrahim Taşdemir

Uyku Kaçkınları

Yorum

Uyku Kaçkınları

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

578

Okunma

Uyku Kaçkınları

Karanlığı unutalım
Bekliyorken sabahları
Tan vaktinde buluşalım
Gelin, uyku kaçkınları

Kıran girmiş gülünüze
Karga konmuş dalınıza
Şu ağlanır halinize
Gülün, uyku kaçkınları

Yoksun kalma hiç bir düşten
Uzak durma dosttan, eşten
Olmayan, aklımı baştan
Alın, uyku kaçkınları

Bir ses duysan yücelerden
Davet gelse ecelerden
Çekinmeyin gecelerden
Kalın, uyku kaçkınları

Demeyin hangi zamanda
Seherde, güller açanda
Fırsat bulduğunuz anda
Dalın uyku kaçkınları

İbrahim Taşdemir

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Uyku kaçkınları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uyku kaçkınları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Uyku Kaçkınları şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL