Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
gokkaya.guray
gokkaya.guray

Vatandaş gülsün

Yorum

Vatandaş gülsün

( 4 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

894

Okunma

Vatandaş gülsün

Biz bize yeteriz yine de yetmez
Kör yokluk,yoksulluk bunlarla bitmez
Gemi bu dalgada limana gitmez
İşinden etmeyin vatandaş gülsün...
Yoksa koyverin evinde ölsün...!

Biri maaş vermiş diğeri erzak
Camimde namaz yok namazım yasak
Ne yapacağız ki bir de aç kalsak
Canından etmeyin vatandaş gülsün...
Yoksa koyverin evinde ölsün...!

Kitabınız Kur’an İslâm dininiz
Lafa geldiğinde susmaz diliniz
Sizin de olmasın son göreviniz
Aşından etmeyin vatandaş gülsün...
Yoksa koyverin evinde ölsün...!
Güray Gökkaya







Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Vatandaş gülsün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vatandaş gülsün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vatandaş gülsün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
resulcivcik
resulcivcik, @resulcivcik
31.3.2020 21:28:38
5 puan verdi
Günü günceli anında yakasından sarılmış kalem.
Selam ve dua ile
Tüm güzellikler
Güzel yurdumuz ve İnsanlarımız için olsun.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL