Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
gelincik
gelincik

[ Umudu görmek]

Yorum

[ Umudu görmek]

3

Yorum

14

Beğeni

0,0

Puan

810

Okunma

[ Umudu görmek]

[taaaa uzaktan Umudu görmek] hayali bile güzel …

Benim için bir rüyaydı
Demeyeceğiz….


Bugün ve "her gün" için

“Tek bir isteğimiz var”
Sağlıklı olmak.

Kendimiz , sevdiklerimiz , yakın çevremiz ..HERKES …

...



gelincik

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
[ umudu görmek] Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz [ umudu görmek] şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
[ Umudu görmek] şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
karann
karann, @karann
22.3.2020 18:31:03
biliyorum....
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
22.3.2020 16:07:02
sağlıktan önemli ne var ki?
tebrikler ve saygılarımla.
Dosteli_
Dosteli_, @dosteli
22.3.2020 15:56:39
Her şeyin başı sağlık. Bundan ala dilek mi olur? Güzeldi mesaj
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL