Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ŞAİRCİK
ŞAİRCİK

Gülecek

Yorum

Gülecek

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

509

Okunma

Gülecek

Gülecek

KorONA nın dünyasindayiz da...

Kim kime gülüyor, kim kime gülecek,
Gülünecek ne var ki, kimler gülecek...
Dersen ki eğer, bize kader gülecek,
Kazacak kuyunu yüzüne gülecek...

Gülmekte neymiş, sıkar biraz, gülecek,
Gülmeyince için, dışın mı gülecek...
İsteyerek herkes, zorla kim gülecek,
Ağlarken biz, hep kargalar mı gülecek...

Gülecek; herkes herkese gülecek,
Gülünce gözlerinin içi gülecek...
Yok ki güldürecek insanlar gülecek,
Ağlıyorken biz kıçımız mı gülecek...

ŞAİRCİK, Ahmet Necat UCUR
20 mart 2020 cumma İzmir

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gülecek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gülecek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gülecek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL