Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Savaştepe
Savaştepe

Kamuoyuna çağrı !

Yorum

Kamuoyuna çağrı !

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

658

Okunma

Kamuoyuna çağrı !

Kamuoyuna çağrı !

Kızmakla kalmayın, gereğini yapın ki hevesleri kursaklarında kalsın !...

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kamuoyuna çağrı ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kamuoyuna çağrı ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kamuoyuna çağrı ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Şentürk Dursun
Şentürk Dursun, @senturkdursun
20.3.2020 14:22:37
Ülkemizde vatan millet için can verecek milyonlar var. Maalesef menfaat için vatanı milleti satacak milyonlar da var.Duyarlılığınız için teşekkürler.Selamlar saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL