Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
tevfik keneş
tevfik keneş

Emmilere Mektup

Yorum

Emmilere Mektup

( 1 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

611

Okunma

Emmilere Mektup

EMMİLERE MEKTUP

Kuzgunun yuvası battı
Bu cehalet cana yetti
Umutlarım uçtu gitti
Sülo Dayı Ednan Emmi

Biri atar biri tutar
Kurnaz tavuklara muhtar
İşin içinde bir iş var
Sülo Dayı Ednan Emmi

KUTUBȊ bilen biliyor
El üstümüze gülüyor
Kullarda sabır diliyor
Sülo Dayı Ednan Emmi

KUTUBİ Tevfik Keneş

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Emmilere mektup Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Emmilere mektup şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Emmilere Mektup şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
neneh.
neneh., @neneh-
18.3.2020 15:47:52
Muhteşem!..Saygıyla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL