Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Hasan Sait Dağlı
Hasan Sait Dağlı

Bakış

Yorum

Bakış

( 4 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

569

Okunma

Bakış

İslam coğrafyası kan ağlıyor
Afrika yoklukla savaşıyor
Latin Amerika çırpınıyor
Avrupalı saçını tarıyor

Bana değmeyen yılan misali
Dünya bir gemi yolcu dünya
Gördünmü iş arayan Konya’lı
Avrupalı saçını tarıyor

Tv lerde güç gösteriş tavsiyeler
Savaşı çıkaran kirli eller
İş ,aş,meslek öğret aç haneler
Avrupalı saçını tarıyor

Görüldüki gemi su alıyor
Bitkin sefil dünya’lı yanıyor
Avrupa bana değmez sanıyor
Avrupalı saçını tarıyor-du

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bakış Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bakış şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bakış şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
16.3.2020 17:53:22
5 puan verdi
Anlamlı dizeler okudum
Yüreğine emeğine sağlık
____________________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL