Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Kederli
Kederli

KIYMETİ YOK!

Yorum

KIYMETİ YOK!

( 2 kişi )

5

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

927

Okunma

KIYMETİ YOK!

Mutlak bir bildiği var az deyip çok susanın.
Amele denk değilse, kıymeti yok lisanın.
Ağız çuval değil ki; biraz sık biraz gevşet,
Diline ip bağlanmaz, kalbine bak insanın.

Kederli©Almanya, 05.07.2008


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kıymeti yok! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kıymeti yok! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KIYMETİ YOK! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ahmetozturk
ahmetozturk , @ahmetozturk6
5.7.2008 18:57:23
üstadım son dize olmamış. çünkü sinelerin özünü yani kalpte olanı yalnızca ve yalnızca Rabbimiz bilir. uyuşmamış şiirin bütünlüğü ile. cin suresi 25,26 okuyabilirsiniz. tüm insanlar dile göre hüküm verir. en güzel örneği hakimlerdir. dile göre hüküm verilir. kalbi yalnızca yaradan bilir. teşekürler
Se
Seheryeli_1, @seheryeli-1
5.7.2008 17:00:26
gönlünüze sağlık
Tsukuyomi
Tsukuyomi, @tsukuyomi
5.7.2008 16:33:59
çok güzel
anlayana ama
YUSUF  BİLGE
YUSUF BİLGE, @yusufbilge
5.7.2008 16:15:33
EVET BAKIŞLAR DÜZELMELİ... TEBRİKLER.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL