Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

On yıl sonra.

Yorum

On yıl sonra.

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

731

Okunma

On yıl sonra.

On yıl sonra.


Klişe sevmem asla sevgili,
Her dinlediğim şarkıda
Seni bulmaktan yoruldum,
Her yazdığım şiiri okumaktan bıktım,
Hayalini kurmaktan bıktım artık.

Sana yanarken
Şimdi sen kim bilir nerede üşüyorsun?
Binlerce hayal var aklımda
Sürekli sadece senin için.

Sen gideli çok oldu
Bana öyle geliyor bilmiyorum
Zaten ömür dediğin üç gün değil mi?
Keşke seninle bir ömrüm olsaydı
Şimdi bundan on yıl sonra,
Belki birini bulur evlenirim.

Ama onun her elini tuttuğumda,
Senin ellerini mi düşüneceğim?
Ona senin parfümünden alıp
Onu sen diye mi seveceğim?
Kızım olursa senin adını mı vereceğim?
Silemediğim fotoğraflarını mı göstereceğim ona?

Sami Arlan..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
On yıl sonra. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz On yıl sonra. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
On yıl sonra. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL