Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
pehlewan
pehlewan

KUM SAATİ

Yorum

KUM SAATİ

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

700

Okunma

KUM SAATİ

Çalı çırpıdan bir heykel yapmışsın
İlle de saçlar dağınık saçaklı
Koşar adım ki yollar meçhul
Bu son dedikten sonra
Hangi hasret biter ki
Hangi yürek kuşu
Pıt pıt dibinde
Omuzunda
Kaleminde
Ellerinde

Ellerinde
Kaleminde
Gözlerinde
Işıl ışıl zamana
Uzanır bakışların
Ne söz biter ne sevda
Her yol bir menzilde son
Kalp yorulur gönül on sekizinde
Kum saati sonsuza kurulur sanat bu
Baki kalan insanlıktı yüreğinle ördüğün

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kum saati Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kum saati şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KUM SAATİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
neneh.
neneh., @neneh-
23.2.2020 15:24:03
Muhteşem!.Saygıyla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL