Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

NEDE GÜLÜM.

Yorum

NEDE GÜLÜM.

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

681

Okunma

NEDE GÜLÜM.

NEDE GÜLÜM.


Artık kan istemez, bizim gönüller.
Kan gölüne dönmüş, bütün iller.
Kardeşlik barış, söylesin diller.
Olmadı ne çiçeğim, nede gülüm.


Var mıdır senin, güzel bir anın.
Gözyaşı ateş, kandır dört yanın.
Tadı tuzu kalmadı, bu Dünya’nın.
Olmadı ne çiçeğim, nede gülüm.


Kederli acı, hüzünlüdür yüzün.
Baktım yaşlıydı, senin gözün.
Kalmadı tadı, ne yazın, ne güzün.
Olmadı ne çiçeğim, nede gülüm.


Fehmi.,
Mücadele ettik, biz her zaman.
Emekçiler, kanını dökerler, kan.
Her gün ölüyor, yüzlerce can.
Olmadı ne çiçeğim, nede gülüm.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Nede gülüm. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nede gülüm. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEDE GÜLÜM. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL