Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Feride Fedora Açar
Feride Fedora Açar

Bu adam kimdir? Diye sorma

Yorum

Bu adam kimdir? Diye sorma

( 5 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

850

Okunma

Bu adam kimdir? Diye sorma

Sana yazdığım her mektubu oku ama
Bu adam kimdir diye sorma
İçten içe şarkılar söylerken sana
Bu adam kimdir diye sorma
Gözlerinin içinde kendimi görürken
Seviyorum diyemeyen dili mi sorma
Özlerken seni, düşünürken O güzel çehreni
Neredesin diye sorma
Bilme ne olur beni...

Feride Açar

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Bu adam kimdir? diye sorma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu adam kimdir? diye sorma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu adam kimdir? Diye sorma şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL