Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
seaist
seaist

KONUŞALIM MI ?

Yorum

KONUŞALIM MI ?

( 4 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

4,0

Puan

673

Okunma

KONUŞALIM MI ?

Buluşalım mı ?
Belki oturup bir çayda içeriz.
Doğamızda varsa yağmurda yağar.
Üzerimizden belki kuşlarda uçar.
Harika sesler eşliğinde kavuşur gönlümüz.
Sonrasında yüreğimizin savurduğu,
Yere doğru gideriz…

Belkide gülüşürüz etraflıca,
Kahkahalar atarız,
Söyleşiler eder,
Kalem kalem değiniriz.
Senden, benden, bizden,
Bahsederiz…

Geçmişimizle beraber,
Geleceğe doğru sohbetler ederiz.
Uzanırız öyle boylu boyunca.
Nağmeler eşliğinde,
Fısıldaşırız… ( DeN!Z )

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

1.0

25% (1)

Konuşalım mı ? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Konuşalım mı ? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KONUŞALIM MI ? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI, @yitik-asklar-mezarligi
10.2.2020 23:00:23
1 puan verdi
güzel şiirdi emekçi kardeşim saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL