Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
cu
cumhur

SENİN ÖZGÜRLÜĞÜNUN BITTIGI TENDE

Yorum

SENİN ÖZGÜRLÜĞÜNUN BITTIGI TENDE

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

468

Okunma

SENİN ÖZGÜRLÜĞÜNUN BITTIGI TENDE

Senin özgürlüğünün
Bittiği tende
Benim özgürlüğüm
Başlar sevgilim
Şaşırma
Bu bekleyişe
Aşk;
Hürriyet ister
Tutuklu heceler
Firarı düşünürken
Aklımdan
Nöbet yerleri
Değişirmiş
Fırsat bu vuslat
Bitirmeli
Bu sensiz kalan;
Bu;
Semtsiz sevimsizligi
Düşünsene
Düşünden düşenleri
Kalktığında
Seni
Kâbuslu tutacaklar önce
Aklanamayacaksın
Yüreğin
Sevmez senin
Vicdanındaki mahkemeleri
Elindeki
İki fincan gururla;
Celse aralarında
Gelse bu sevgili
Binaların arasında
Soğuk
Senli
Kaldığımdan berri
Sevmiyorum
Seni bana anlatan
Adaletsiz sözleri
Üzerinde yazar;
Üzerine yazar tanımam
Bir nebi’nin
Bir nev-i
Türettiği
"Adalet Mülkün Temelidir"
Seninle hukukumuz
O günden berri...

08.02.2020/ESKŞEHİR





Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Senin özgürlüğünun bıttıgı tende Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senin özgürlüğünun bıttıgı tende şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİN ÖZGÜRLÜĞÜNUN BITTIGI TENDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL