Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Hakan Yozcu
Hakan Yozcu

Zamanı Geldi

Yorum

Zamanı Geldi

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

687

Okunma

Zamanı Geldi

Ve zamanı geldi artık
Acılara son verelim.
Dertlerimiz bitsin artık
Önümüzü bir görelim.

Bıktık ikiyüzlülerden,
Yalancı sahtekarlardan,
Ne umuyoruz bunlardan,
Artık doğruya erelim.

Umutla bakalım güne,
Başımız düşmesin öne,
Hasret kalmayalım düne,
Yarınlar bizim diyelim.

Hep sevgiyle sarılalım,
İri, diri, bir olalım.
Yozcu der, böyle kalalım.
Biz, karşılıksız sevelim.

Gazimağusa
13.01. 2020

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Zamanı geldi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zamanı geldi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Zamanı Geldi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL