Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Ozan Muradi
Ozan Muradi

Sormamız gerek

Yorum

Sormamız gerek

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

577

Okunma

Sormamız gerek

Sormamız gerek

....... Sormamız gerek
Bir garip oturmuş duvar dibine
Eglenip hal hatır sormamız gerek
Birazcık haşlıgı verip eline
Oturup yanında durmamız gerek
>>>
Soguktan titriyor buz gibi eli
Sanmayın dostlarım bu garip deli
Küsmüş kaderine susuyor dili
Birazcık kafamız yormamız gerek
>>>
Adını sorunca söyledi garip
Oturmuş üstüne çeketi serip
Öksürüp duruyor sanırım gırip
Gönlünü ısıtıp sarmamız gerek
>>>
Sorunca hatırı gözleri doldu
Of çekip bir anda saçını yoldu
Baktımki gülbenzi sararıp soldu
Düşünüp dizlere vurmamız gerek
>>>
Muradım görünce çok üzdü beni
Yerinde durmuyor titrer bedeni
Nerdeki müslüman nerdeler hani
Garibe bir düzen kurmamız gerek
…….Ozan Muradi

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sormamız gerek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sormamız gerek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sormamız gerek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL