Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

DUVAR.

Yorum

DUVAR.

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

490

Okunma

DUVAR.

DUVAR.


Herkes sığınır, kara bahtına.,
Geride ne kalır, senin adına.
Dertler bırakır, evdeki kadına.
Ok saplanır, birer birer eklenir.


Cefada, gonca gülün nazına.
Gerçek yansır, senin yüzüne.
Baharlar yazlar, düşer sözüne.
Acı yürekten, gül beklenir.


Dalı tuttum, hep budaklar.,
Kahve çay içen, dudaklar,
İyilik için, kesilir adaklar.
Gelip senin, yüreğine saklanır.


Fehmi.,
Sancılar seni, kemirir durur.
Arkadan gelip, kalleşçe vurur.
Bülbül süz gülün, yaprağı kurur.
İnsan hep, varlığında yoklanır.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Duvar. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Duvar. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DUVAR. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL