Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
İlyas DOĞRU
İlyas DOĞRU

Söz

Yorum

Söz

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

563

Okunma

Söz

Yürekten gelir söz dilden dökülür
Dökülürken açar,gonca güllerin
Yahut dikenlerin zehir sözlerin
Bal akarsa dilden zehir sökülür

Bal arısı gibi güzellik üret
Arı sütü gibi nurlansın suret
Faydalı ilime durma et hicret
Dal olmazsan ilme boynu bükülür

Seni ele verir dildeki ürün
Ürün tatlı olur kalbe aşk örün
Hak aşkı yoksa hiç o kalbi sürün
Sal ol beyinlere serler şenlensin

Tatlı söz tebessüm teni coşturur
Zehir zemberek söz seni koşturur
Meyve dolan ağaç göze hoş durur
Şal ol meyvelere,hiç kurtlanmasın

İlyas DOĞRU/KARACABEY


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Söz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Söz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL