Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Tahsin emek
Tahsin emek

BİR GARİP ALEM

Yorum

BİR GARİP ALEM

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

551

Okunma

BİR GARİP ALEM

BİR GARİP ALEM

BİR GARİP Kİ ŞU ALEM ÇÖZÜLEMİYOR!
KİM NELER İSTİYOR HİÇ BİLİNEMİYOR!
YALAN DOLAN İLE HERKES KAYNIYOR!
GERÇEKLERİ GÖRMEMEYE DİRENİYOR!

HAN KAYIPTA HANCILARDA AYIPTA!
BAKAR KÖR OLMUŞ HALK HEP ÇOĞUNLUKTA!
KOKUŞMUŞLUK YAŞAR ,BATAN ÇIĞLIKTA!
DİRİLMEZ Kİ HER HAK YALANCILIKLA!

SEPET SU TAŞIMAZ!
ÇUVAL MIZRAĞI SIĞAMAZ!

YALNIZ CAMİLERDE! KILINMAZ NAMAZ!
BOŞ ÇUVAL DEDİĞİN ASLA DİK DURMAZ!

ANLAYANLAR ZEKİ, İNATÇI BAĞNAZ!
GÜNEŞ GÖRMEYENLER ASLA PARLAMAZ!
GERÇEĞİN YANINDA YALAN BARINMAZ!
KİMİLERİ SAF İSE BAKAR DA GÖRMEZ!

KANARLAR YALANA, DOLANDIRILIRLAR!
BİR DEĞİRMEN BEYGİRİ Kİ! DOL-ANILIRLAR!
MAKARNA ŞEKER KÖMÜRLE KANDIRILIRLAR!
YER İÇERLER KARINLARI, HİÇ DOYMUYOR!

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir garip alem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir garip alem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR GARİP ALEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL