Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
İLK VE SON
İLK VE SON

KALBİMDEN VURDUN

Yorum

KALBİMDEN VURDUN

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1367

Okunma

KALBİMDEN VURDUN

GÖZLERİN SİLAH TI, SÖZLERİN MERMİ
SEN BENİ KAÇ KERE,SIRTIMDAN VURDUN ?
İNSAN SEVDİĞİNE, ACI SÖZ DER Mİ ?
SEN BENİ KAÇ KERE, KALBİMDEN VURDUN ?
.
KIRILAN BİR KALP TE, SEVDA DURUR MU ?
SENDE Kİ NEFRET Mİ, YOKSA, GURUR MU ?
AŞK BUYSA, SEN BENİ SEVME OLUR MU ?
SEN BENİ KAÇ KERE, KALBİMDEN VURDUN ?
.
SENDE Kİ GURURU, AŞAMIYORUM
ÖYLE TAŞ KALPLİSİN, ŞAŞAMIYORUM
O GÜNDÜR, BU GÜNDÜR, YAŞAMIYORUM
SEN BENİ KAÇ KERE, KALBİMDEN VURDUN ?
.
KIRILAN BİR KALP TE, SEVDA DURUR MU ?
SENDE Kİ NEFRET Mİ, YOKSA, GURUR MU ?
AŞK BUYSA, SEN BENİ SEVME OLUR MU ?
SEN BENİ KAÇ KERE, KALBİMDEN VURDUN ?

...İLK VE SON..

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kalbimden vurdun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbimden vurdun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KALBİMDEN VURDUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Muzaffer Yavuz
Muzaffer Yavuz, @muzafferyavuz
15.11.2019 23:24:47
5 puan verdi
Çok etkili bir şiir yürekten kutlarım hocam
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL