Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
MUSTAFA AÇIKGENÇ
MUSTAFA AÇIKGENÇ

Ö L Ü M

Yorum

Ö L Ü M

( 5 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

714

Okunma

Ö L Ü M

GELENLER GİDER DE, GİDENLER GELMEZ
BİR YOL Kİ DÖNÜŞÜ YOK HİÇ DÖNÜLMEZ
NERDE, NE ZAMAN VE NASIL BİLİNMEZ
ALDIĞIN NEFESTE SAKLIDIR ÖLÜM.



KENDİNDEN ÇOK UZAKTA SANMA SAKIN
HER ZAMAN, HER YERDE SANA EN YAKIN
TENDE CAN GİBİ, DAMARINDA KANIN
YEDİĞİN LOKMADA SAKLIDIR ÖLÜM.


BİR VARMIŞ, BİR YOKMUŞ MASAL MİSALİ
TÜKENDİ BİR ÖMÜR HAYAL MİSALİ
GEÇTİ HAYATIN BİR RÜYA MİSALİ
YATTIĞIN UYKUDA SAKLIDIR ÖLÜM.


Mustafa AÇIKGENÇ

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Ö l ü m Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ö l ü m şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ö L Ü M şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL