Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
barbor
barbor

UZAMAK

Yorum

UZAMAK

( 1 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

459

Okunma

UZAMAK


www.youtube.com/watch?v=KRfNj2njwTg





Seninle
diplomatik ilişkiler
kurmak kadar
uzak,
daha
ne kadar
yakın olabilirim ki,
rozetini
taşıyorum
kalbimde,
aradan
bir milyon yıl
geçmiş,
dünya gezegenindeki
son iki muhalifiz,
kutup ayılarının
nesli tükenmiş...



İlker ÖZDEMİR

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Uzamak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uzamak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UZAMAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
fransız
fransız, @fransiz2
4.11.2019 17:21:54
yelpazesi geniş şiir..

kalpte rozet olsa da
apoletleri söküyor ay'r'ılık

mevzuu kutup olunca .)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL