Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Kudbettin boz
Kudbettin boz

YILLARIN çilesi

Yorum

YILLARIN çilesi

( 5 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

557

Okunma

YILLARIN çilesi

Bak yüzüme bak dostum
Gör yılların çilesi
Nasıldım nasıl oldum
Gör yılların çilesi

Bütün hayat bu işte
Herkes aynı gişede
Ne varsa var gençlikte
Gör yılların çilesi

Bükülü kaldı belim
Söndü gitti ümidim
Şimdi enkaz yeriyim
Gör yılların çilesi

Gücüm eski güç değil
Halim eski hal değil
Her yanım oldu sefil
Gör yılların çilesi

Dinlemez dostun eşin
Tüm vidaları gevşettin
Budur senin heeşeyin
Gör yılların çilesi

Kudbettin boz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Yılların çilesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yılların çilesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YILLARIN çilesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
25.10.2019 19:29:00
5 puan verdi
Kutluyorum usta kalemi
Yüreğine emeğine sağlık
___________________________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL