İnsanları ikna edemezsen akıllarını karıştır. harry s. truman
nuhkenis
nuhkenis

Gör

Yorum

Gör

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

505

Okunma

Gör

Hazanda ağaç gibi yaprak dökerken gör
Beni gel bir de hasretini çekerken gör

Belki sessizim belki ay kadar suskunum
Geceyi bir ahımla yıkıp yakarken gör

Hiç belli etmedim sana olan sevda
Seni mısra mısra gönlüme çekerken gör

Elbet bir denize varmak ister akan su
Beni nehir olup yolunda akarken gör

Saçlarının bir telini bükemem ama
Ferhat gibi bir değil bin dağ yıkarken gör

Biz vuslatı firkati de kabullenmişiz
Hasreti başıma taç diye takarken gör

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gör Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gör şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gör şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL