Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
alicirit
alicirit

KATIP GÖTÜRÜR

Yorum

KATIP GÖTÜRÜR

( 3 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

3,7

Puan

582

Okunma

KATIP GÖTÜRÜR

KATIP GÖTÜRÜR

Bir daha yüzünü görmek mi?
Bir daha sesini duymak mı?
Allah yazdıysa bozsun...Bitti...

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

1.0

33% (1)

Katıp götürür Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Katıp götürür şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KATIP GÖTÜRÜR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
23.10.2019 17:55:21
1 puan verdi
..............beğeniyle okudum
Yüreğine emeğine sağlık usta
__________________________________Selamlar
Ilgın Püren
Ilgın Püren, @ilginpuren
23.10.2019 10:34:05
5 puan verdi
Çok güzel.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL