Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

O bir tanedir…

Yorum

O bir tanedir…

( 1 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

429

Okunma

O bir tanedir…

O bir tanedir…


Yaşama sevincim çoğalıyor,
İçimdeki kuşların çırpınışlarını dinle,
Hepsi senin aşkına uçuyor,
Seni o kadar çok seviyorum.

Sevdan biran öncesinden daha büyük,
Sana olan aşkım daha bir kararlı,
Seni bulmuşken kaybetmemek adına,
Seni o kadar çok seviyorum.

Gülüyorsun kahkahalarla hayranımsın,
Yüzünü, yeşil gözlerini taşıyorum rüyalarıma,
Sevdikçe hayranlığım daha da çoğalıyor,
Seni o kadar çok seviyorum.

Sami Arlan..

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

O bir tanedir… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O bir tanedir… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O bir tanedir… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
suzan çelik
suzan çelik, @suzancelik
15.10.2019 10:02:01
5 puan verdi
Merhaba iyi günler arkadaşım.sayfanıza yüreğinizden dökülen mükemmel bir duygu seliydi şiiriniz.İlhamınız bol olsun.sizden her zaman böyle nefis şiirler bekliyorum.Bu şiiri hissedip yazan yüreğinize sağlık.Selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL