Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Kederli
Kederli

FIRSAT

Yorum

FIRSAT

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

915

Okunma

FIRSAT



Madem geldik âleme ölçmeden gidilir mi?
Zahmetle ekileni biçmeden gidilir mi?
Mahşerde fırsat olmaz, adı üstünde bakın;
Burdan akla karayı seçmeden gidilir mi?

Kederli©Almanya, 06.06.2008



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Fırsat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fırsat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
FIRSAT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
KIRLANGIÇ_1
KIRLANGIÇ_1, @kirlangic-1
25.6.2008 19:15:04
güzeldi tebrikler .saygılar.
mehmetfaruk
mehmetfaruk, @mehmetfaruk
25.6.2008 02:22:43
Yüreğine kalemine sağlık tebrik ve selamlarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL