Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

HER DOST ;BİR YOLDAŞTIR

Yorum

HER DOST ;BİR YOLDAŞTIR

( 4 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

688

Okunma

HER DOST ;BİR YOLDAŞTIR

HER DOST ;BİR YOLDAŞTIR



Seni
Seviyorum dünya
Ne zaman
Sıkılsam çünkü
Bir dostum
Elimden tutar


Ve sen
Kendini
Büyük sanıyorsun ya
Bir sevgim
Seni yutar,,




08 Ekim 2019
Erdemli saat;05.40



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Her dost ;bir yoldaştır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her dost ;bir yoldaştır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HER DOST ;BİR YOLDAŞTIR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Neptün
Neptün , @neptun1
10.10.2019 15:40:24
Yüreğinize sağlık hocam
Saygılar sevgiler selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL