Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
bilal ç
bilal ç

ÜZÜLME

Yorum

ÜZÜLME

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

517

Okunma

ÜZÜLME

ÜZÜLME

ÜZÜLME
Yaşadın Gördün Çile Çekmem dense.
Çilesi Çekilmeyen Şeyin Aşık Olma.
Her Zaman Üzüleceğine Aşk Olmayınca Üzülmezsin.
Yaşamak İstersen Çile Olmayınca Huzurun Olur.
Vatan Senin Sevginle Yücelir.
Ama İlk Üzülen Sen Olursun.
Sen Ol Bedenli Ağır Dahi Olsa Söz Konusu Vatansa Üzülmeye Değer
20,05,2013 Söz :Bilal Çelebi

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Üzülme Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üzülme şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÜZÜLME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI, @yitik-asklar-mezarligi
29.9.2019 20:44:28
5 puan verdi
güzel bir şiir okudum kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL