Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Nida Gürbüz
Nida Gürbüz

Bu defa....

Yorum

Bu defa....

( 5 kişi )

1

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

913

Okunma

Bu defa....

Bu defa....

Bu defa ben geldim,
Yollara düşerken,aldırmadım kaldırım taşlarına...
Yokuşuna,virajina...
Anlatsam gülersin...
Evden çıkışım, kapıyı çekişim,
Sanki hiç dönmeyecek gibişim...
...............
Heyecanımı hiç sorma,
Sana gelen,sana giden,içinde sen olan...
Herşeye aşığım,
...............
Bu defa ben geldim,
Umursamadan bıraktıklarımı...
Sorgulamadan kalanları,
Anlatsam gülersin...
Ben gidiyorum deyişim,
Artık dönmeyeceğim bakışları...
Kimsenin umrunda olmayışı,
..............
Sevda mı hiç sorma,
Sesini duysam,bi gülsen...
Huzurun adresine mesken olmuş.
Bu gönül...
..............

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Bu defa.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu defa.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu defa.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
robinson7575
robinson7575, @robinson7575
24.9.2019 11:58:26
5 puan verdi
tebrik ederim kiymetli sairem kaleminiz yureginiz var olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL