Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Haşim CAN Mersin
Haşim CAN Mersin

TOROSLAR KOKULU AK GÜLÜM

Yorum

TOROSLAR KOKULU AK GÜLÜM

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

837

Okunma

TOROSLAR KOKULU AK GÜLÜM

TOROSLAR KOKULU AK GÜLÜM

Her sevenin elbet vardır bir ahtı
Candan sevenlerin karamı bahtı
Bir engel çıkarsa yıkılır tahtı
Toroslar kokulu sevdam Ak gülüm

Hep hayaller kurdum olsan gelinim
Candan ayırdılar artık elinim
Unuturum sanma başta telinim
Saçlarını okşa iyi bak gülüm

Çık Elmakuzun’a serin yaylaya
Yoldaş ol bu yazda kara sevdaya
Mektuplarını ver yine Ferdaya
Bahar çiçekleri başa tak gülüm

Elbette bitecek vatan görevi
Sıkıntılı yürek sinem kor evi
Göz kırpanlar varmış fesat şer evi
Sevenler yanında olur Hak gülüm

Bak işte yirmi ay çabucak geçmiş
Baharda gelincik alları seçmiş
Haşim senin için kızılcık içmiş
Düğüne hazırlan kınan yak gülüm

Haşim CAN – ( 474 ) - 23 / 8 / 2019

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Toroslar kokulu ak gülüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Toroslar kokulu ak gülüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TOROSLAR KOKULU AK GÜLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL