Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
(Hayatt)
(Hayatt)

ANIP DURURUZ

Yorum

ANIP DURURUZ

( 5 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

873

Okunma

ANIP  DURURUZ

ANIP DURURUZ


Kader aramıza gurbeti koymuş
Sen orda ben burda yanıp dururuz
Kafa yormaktayız hep şuymuş buymuş
Uzaklardan adın anıp dururuz


Gözümüzden yaşlar durmadan akar
Hasretlik çekenler aşk ile bakar
Ayrılık hem seni hem beni yakar
Bir yudum sevgiyle kanıp dururuz


Uçmak isteriz ya kırıktır kanat
Demek ki sevmeler böyle zor sanat
Bizi bizden çalan yıllara inat
Ekmeği acıya banıp dururuz


Hayat hep demişti dünya dar diye
Yolun gözlediği özge yar diye
Ucunda masmavi umut var diye
Feleğin atına binip dururuz


Hayat Göçer
08.09.2019

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Anıp dururuz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anıp dururuz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANIP DURURUZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gül peri
gül peri, @gulperi
9.9.2019 01:14:01
5 puan verdi
Kalemin daim olsun kardeşim.Sevgiler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL