Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
* Harfsizdi *
* Harfsizdi *

Kırılsın kafası

Yorum

Kırılsın kafası

( 1 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

488

Okunma

Kırılsın kafası


Kırılsın kafası tüm çekiçlerin
Çivinin çektiği zulüm değil mi!
Dağılsın kerpeten cismi erisin
Tahtanın kaderi ölüm değil mi!

Patlasın motoru dönen matkabın
Açtığı her yara derin değil mi!
Çatlasın kalıbı çimento kabın
Içinden akan hep irin değil mi!

Bazen harfler çatlıyor...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kırılsın kafası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kırılsın kafası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kırılsın kafası şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yinsani
Yinsani, @yinsani2
5.10.2019 01:18:22
şair tekeden süt sağar imiş.
saygılar ustam.
harikasınız.
Tsukuyomi
Tsukuyomi, @tsukuyomi
3.9.2019 21:46:28
Gayet şairane tebrik ederim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL