Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
tevfik keneş
tevfik keneş

Divane Gönül

Yorum

Divane Gönül

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

513

Okunma

Divane Gönül

DİVANE GÖNÜL

Ne dertler açtın başıma
Zehir doğradın aşıma
Doymadın mı gözyaşıma
Gönül gönül hain gönül

Gönül dağları aşırdın
Aldın fikrimi şaşırdın
Beni çöllere düşürdün
Gönül gönül deli gönül

Her gülene meftun oldun
Her daim saçını yoldun
KUTUBȊ’yi mahsun koydun
Gönül gönül divane gönül

KUTUBİ Tevfik Keneş

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Divane gönül Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Divane gönül şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Divane Gönül şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL