Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
AYGÜL MUDURLU
AYGÜL MUDURLU

Gittin (Firkat)

Yorum

Gittin (Firkat)

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

805

Okunma

Gittin (Firkat)



GİTTİN
Saman alevinden gülüşler bıraktın ardında
GİTTİN
Şekilsiz bir avuntu kaldı avuçlarımda
Varlığında bile kıtlık çekerken yüreğim
Yokluğunda vurgun yer sensiz hecelerim
.:。✿゚’゚・✿.。.:
Kalemin ucundaki mürekkepte kurur giderim
Beyaz bir lalenin yaprağından savrulur düşlerim
Ayazlara çalar güz vaktinde yoksuz bedenim
Sensiz tükenir, çölde su misali benliğim
.:。✿
゚’゚・✿.。.:


16.08.2018

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gittin (firkat) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gittin (firkat) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gittin (Firkat) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL