(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Tekrar şahlanışa gebedir zaman Türkün zaferine ebedir zaman Sancısını çektik epey bir zaman O kutlu doğuma er sen yeterki ******************************************* gelecek güzel gelecek.Bu yüzyıl gerçekten Türklerin olacak.Hainlerden kurtulur kurtulmaz,milletim bugünden uyanır uyanmaz.Hakimiyet kayıtsız şartsız milletin olur olamaz.Kalemine ve yüreğine sağlık.*************
Batıyı rakipten sayma sen bize ‘Düşmedikten sonra birbirimize’ Boş işler uydurma takatimize Bizi hep doluya yor sen yeterki
Tekrar şahlanışa gebedir zaman Türkün zaferine ebedir zaman Sancısını çektik epey bir zaman O kutlu doğuma er sen yeterki **************************************tebrikler teşekkürler güzel tesbitler Bu sefer viyana hedefte değil, Dünya duy ! Türkoğlu geliyor eğil Hakka hakikata ver artık meyil Doğru ol ve gayret gör sen yeterki...
Tekrar şahlanışa gebedir zaman Türkün zaferine ebedir zaman Sancısını çektik epey bir zaman O kutlu doğuma er sen yeterki .... inşallah efendim yüreğinize sağlık. saygımla.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.