İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Ömer Gündoğan
Ömer Gündoğan

Yaşama Sevincimsin

Yorum

Yaşama Sevincimsin

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

701

Okunma

Yaşama Sevincimsin

Yaşama Sevincimsin

Gecemde gündüzümde yanlız sen varsın gülüm
Ay ışığım güneşim yaşama sevincimsin
Ayrılma hiç yanımdan ancak ayırsın ölüm
Ay ışığım güneşim yaşama sevincimsin.

Nakış nakış işledim ismini sol yanıma,
Damarımda gezersin hayat verdin kanıma,
Onsuz duramam diyor sordum tatlı canıma,
Ay ışığım güneşim yaşama sevimcimsin.

Gönlünü gönlüme kör düğüm ettim çözülmez,
Taş taşa değmezse sıra sıra dizilmez,
Gelirse bela senden gelsin ruhum üzülmez,
Ay ışığım güneşim yaşama sevincimsin.

Nihavent makamında çalan sonsuz şarkımsın,
Ömer’i yaşatan ömür dişlim çarkımsın,
Gelecek nesillere soy bırakan ırkımsın,
Ay ışığım güneşim yaşama sevimcimsin.

Ömer GÜNDOĞAN
17agu2019

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yaşama sevincimsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşama sevincimsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yaşama Sevincimsin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL