Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Koyukahvesair
Koyukahvesair

BU SOKAKTA BİR AY IŞIĞI SAKLI

Yorum

BU SOKAKTA BİR AY IŞIĞI SAKLI

( 5 kişi )

3

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1260

Okunma

BU SOKAKTA BİR AY IŞIĞI SAKLI

BU SOKAKTA BİR AY IŞIĞI SAKLI

Kördüğüm yollarda mıydı çözüm
Ay ışığında saklıydı oysa özüm
Elim, yüzüm ve gökyüzüm
Sendin belki de son sözüm

Son nokta derken bitince
Kendinden geçti insan farkedince
İçine işliyor zaman sezince
Sus deyip saklıyor çok sevince

Uzak tuttun kendinden
Kaçtın belki de bendinden
Yok saydığın gerçeklerde gelince
Kaçamadığını anlar insan kaybedince

Yoksaymak da mı gizli masal
Yoksa kalp atışında mı saklanılan
Boşluğa bakınca kaçışır insan
Bile bile delilik değil midir o zaman

Aşk susarak mı anlaşılır
Kendini dinleyince mi açılır
Anlatmak için çok mu uğraşılır
Kalbine yakın olanını bulunca.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Bu sokakta bir ay ışığı saklı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu sokakta bir ay ışığı saklı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU SOKAKTA BİR AY IŞIĞI SAKLI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
karann
karann, @karann
18.8.2019 00:50:01
bir daha güneş doğmayacak mı..


karan
Etkili Yorum
bhdr
bhdr, @bhdr
17.8.2019 23:10:23
5 puan verdi

bizler toplumu topluma yazamıyoruz bu konularda. veya yazdığımızda toplumdan daha yalnızlaşıyor betimlemeler ne kadar doğru olsa da. hiçbir şiir başkası okuyunca örnek olamıyor. bu bir gerçek. edebiyat süslü saçma bir sanat olarak algılanıyor bütün gençlerde. asıl felsefelerimiz ise topluma ağırken, toplum kçıyor ana temalarımızdan. en basit örneğiyle millet; zeytin daldan düştü dedikleri bir tek tonton ali'yi okur. gerisi, bizler bu zamanda kof.

güzel ve anlamlı bir şiirdi şair.

saygılarla

Ahmet Coşkun 1
Ahmet Coşkun 1, @ahmetcoskun1
17.8.2019 23:09:47
5 puan verdi
Bilmem belki
aşkın bir tarifi yok
herkeste ateş ama
alevinin rengi başka başka
yeşil mavi sarı mor hatta gökkuşağı

yüreğine sağlık...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL