Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ni
Nigârr

VAR!

Yorum

VAR!

( 5 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

592

Okunma

VAR!

Var
Candan öte bir ben var
Alemi yaratan var
Zaman mekan bana dar
Gönlümde ki bana yâr
İman dolu kalbim var
Aşkullahla dolan var
Aşkla kalpte gül açar
Aşkı muhabbetle sar
O dergahta huzur var
Dideganda kullar var
Bu mağrur başım eğdim
Nigâr maşuğa muhtaç
Alemi yaratan ALLAH
Mülkün sahibi ALLAH
Yoktan var eden ALLAH...
Nigâr Bedirhan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Var! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Var! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VAR! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
3.8.2019 22:46:42
Yüreğinize sağlık kaleminiz daima olsun
Etkili Yorum
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
3.8.2019 10:39:36
5 puan verdi
Merhaba
Güzeldi İlahi aşk
Kutlarım
Sonsuzluğun sahibine emanet olasın, sağlıcakla kalasın
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL