Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
barış-istan
barış-istan

başkası var mı

Yorum

başkası var mı

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

597

Okunma

başkası var mı

başkası var mı








ilim fena ister
istiğna değil
ne anlamaz bu ins

nar ister
duhan değil
yar ister
yarar değil
hepisi ters

mum gibi ol
eridikçe yan
ışığın dik
ne demeye
yaşıyoruz ki

söğüt gibi başını dikense
en nihayet olur kütük


...........





Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Başkası var mı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Başkası var mı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
başkası var mı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL