Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
VaTaN25
VaTaN25

GARİP GARİP

Yorum

GARİP GARİP

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

542

Okunma

GARİP GARİP



Her kuş yuvasına dönünce,
Gara gız ağlar garip garip...
Sevda kışa hicret edince,
Hercai bekler garip garip...

Yalnız kalınca sırra yatar,
Hayelleri bağrına batar,
Soluk gülde bülbülmü öter,
Kırılır dallar garip garip...

Ana yok ki göz yaşı döke,
Bacı yok ki boynunu büke,
Bu mezara kimler taş dike,
Bitermi otlar garip garip...

Ekrem çETİNKAYA
VaTaN25 20.07.2019

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Garip garip Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Garip garip şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GARİP GARİP şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI, @yitik-asklar-mezarligi
20.7.2019 12:55:36
5 puan verdi
GÜZEL ŞİİRİNİZİ BEĞENİYLE OKUDUM
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL