Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
orhanafacan
orhanafacan

MEDİNE'YE SEVGİYLE

Yorum

MEDİNE'YE SEVGİYLE

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

848

Okunma

MEDİNE'YE SEVGİYLE

Medine’ye Sevgiyle
BeğenAntolojimYorumlarPaylaşTweetle
Gözünde yüzünde nurun rengiyle...
Uğurladım Medine ye sevgiyle..
Duadan unutma dilekleriyle
Uğurladım Medine ye sevgiyle..
? ?
Mutluluk gönlünde çağlayan pınar..
Yinede yüreği hasretle yanar
Durup durup bazen bir yere dalar..
Uğurladım Medine ye sevgiyle.
? ?
Anlatmak kolay mı sözler nafile..
Kelimeler inatlaşır dil ile.
Bir değil üç değil dört beş kafile.
Uğurladım Medine ye sevgiyle
? ?
Boynumu bükerek iç çeke çeke..
Yoluna gül suyu gül döke döke....
Ravza görecek gözden öpe öpe
Uğurladım Medine ye sevgiyle
? ?
Yeşil halıda secde hayaliyle ..
Ravza’ya, Kabe’ye sevgi seliyle
Hava limanlarında ahaliyle.
Uğurladım Medine ye sevgiyle.
? ?
Orhan Afacan izmir. Temmuz 18.07.2018

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Medine'ye sevgiyle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Medine'ye sevgiyle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MEDİNE'YE SEVGİYLE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL