Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ßir-masalım
ßir-masalım

Bulutlar

Yorum

Bulutlar

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

961

Okunma

Bulutlar

sen düş diyarında yol alırken
ben bulutlara tutundum
beni rüzgarlar yağmaladı
sen uyurken ıslandım gecede

korkusuz yol aldım bulutlarda
izin vermedi bana kuşlar
uçmayı çok gördü bana
seni ararken yağmurlar

nefesimi bıraktım yarınlara
ruhum kilitlendi yokluğuna
getirmez bulutlar seni bana
yol vermez yağmurlar bana

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bulutlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bulutlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bulutlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YAVUZ KORKMAZ
YAVUZ KORKMAZ, @yavuzkorkmaz
18.6.2008 20:35:11
Tebrikler güzel ve duygu dolu bir şiir olmuş

TuTKu
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL