Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
rafettinayvaci
rafettinayvaci

HAYIR YOLU

Yorum

HAYIR YOLU

( 3 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

726

Okunma

HAYIR  YOLU

HAYIR YOLU

Hayır yolunda yolculuk yapanlar
Fakire fukara ya el uzatanlar
Kalplere dolup güneş gibi ısıtanlar
Bulut olup yağmur gibi serinletenler


Yıldız olup geceyi aydınlatanlar
Adaletten ayrılmayan
Allah yolundan çıkmayanlar
Her karanlık gecenin aydınlığı olanlar



Gece gibi sırları örtenler
Vicdanlarındaki kemali görenler
Allah yolunda olanlar
Haydan gelip Hu, ya gidenler

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Hayır yolu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayır yolu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYIR YOLU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
29.5.2019 14:28:00
çok güzel usta yazar ustaca alınmış kaleme
şiir yüreğinizden sevgi eksik olmasın
nice şiirlerde buluşmak dileğimle kutlarım
saf şiir
saf şiir, @safsiir
29.5.2019 10:57:35
5 puan verdi
Hayır yolunu tutmak gerekir değil mi? Güzel şiirinizi beğeniyle okudum. Tebrik ederim. Selam ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL