Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

DERİN.

Yorum

DERİN.

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

749

Okunma

DERİN.

DERİN.

Kurtul artık duygu selinden.
Konuş benle sevda dilinden.
Sevginle gel sevda yelinden.
El ele tutsak ne olur.


İkimiz dağları tepeleri aşsak.
Seninle baş başa kalsak.
Çiçekler içinde senle dolaşsak.
Seninle sevişsek ne olur.


Aşk sevgi gelir duygudan.
Beraber gece geçsek huduttan.
İzlesek ikimizi seninle buluttan.
Mutlu olalım gülelim ne olur.


Fehmi.,
Bana sen ol bir nehir gibi.
Ey benim gönlümün sahibi.
Dudaktan dudağa bir şiir gibi.
Derin uykulara dalsak ne olur.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Derin. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Derin. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DERİN. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL